Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмРезултати на парламентарните избори на “БСП за България:26

...
Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмРезултати на парламентарните избори на “БСП за България:26
Коментари Харесай

И “Социализъм XXI век“ поиска оставката на Нинова: Провал след провал - от срамното изнасяне на оръжия за Украйна до днес

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм

Резултати на парламентарните избори на “БСП за България ”:

26 март 2017 година – 955 490 гласа
4 април 2021 година – 480 146 гласа
11 юли 2021 година – 365 695 гласа
14 ноември 2021 година – 267 817 гласа
2 октомври 2022 година – 232 338 гласа
2 април 2023 година – 225 914 гласа
 9 юни 2024 година – 141 175 гласа

Ако е правилно, че Българска социалистическа партия била единствената опция на " модела ГЕРБ “, „ не влезнала в сделки и останала на кардинални позиции ”, както не се умориха да настояват КН и КМ, то за какво тогава гласоподавателите по този начин поредно не престават да я санкционират към този момент седма година? На никого не му се слушат към този момент оправдания с вътрешните врагове, които ще се окажат най-мощните политически фактори в страната, щом могат да провокират чак подобен отлив от 130-годишна партия. На никого не му се слушат и обети за праволинейност и поредност. Още по-малко – хвалби, какви невероятни триумфи сме постигнали в държавното управление „ Петков “, когато промишлеността “процъфтяваше ” около срамното изнасяне на оръжия за Украйна. Въобще на никого не му се слуша към този момент нищо от устата на тази окончателно провалила се председателка и клакьорите й.

И тъй като в обществените мрежи ври и кипи от обвинявания и злорадстване в жанр „ със здраве да си ползвате новата политическа класа дето си я избрахте или по-точно не си избрахте “, дано е ясно едно. Най-голямата виновност за актуалната трагична (отдавна към този момент не е комична) политическа картина в България е на БСП-Нинова, както и на всички, виждащи пропадането на Българска социалистическа партия и отказали да се обединят, вместо да се роят. Нито “величието “, нито подемът на Движение за права и свободи, нито затвърждаването на ГЕРБ и на „ Възраждане “ щяха да са факт, в случай че българските гласоподаватели имаха опция да поддържат достоверна социалистическа партия.

Учредихме Платформа „ Социализъм ХХІ-ви век “ на 15 май 2021 година, след срутва на БСП-Нинова на изборите от 4 април 2021 година със загубата на половин милион свои поддръжници, като идейно и политическо обединяване в партията, отворено и към множеството леви хора в България. Оттогава до момента неколкократно, ясно и изрично сме заявявали: „ Оставка на цялото управление! “. За да може Българска социалистическа партия час по-скоро да се трансформира в нужната на страната модерна демократична социалистическа партия, годна да бъде движеща мощ за необятно ляво единство, с нови послания, нова организация и нови лица!

Отдавна сме се разделили с илюзиите, че на „ Позитано “ 20 са останали хора със съвест и морал, камо ли с леви убеждения. Но през днешния ден заявяваме своята поддръжка за смелата позиция на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, което изиска незабавната оставка на КН. Казват че бъдещето принадлежи на младите. Дано тях ги чуят!

Инициативен комитет на
ИПО „ Платформа „ Социализъм ХХІ век “
                                                                                                                       

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР